Menu
Obec Svrčinovec
obecSvrčinovec

Príspevky TJ Beskyd

Príspevky TJ Beskyd Svrčinovec...

Dominik: Všetko začalo mojim nevinným kopaním na ihrisku, kde prišli za mnou malí chalani, či by si mohli so mnou zakopať a zahrať futbal. Tak sa nám to zapáčilo a hlavne ja som bol rád, že majú deti záujem hrať futbal a že môžu športovať, čo im bolo počas pandémie odoprené. Tak som sa rozhodol skúsiť ich trénovať. Ako to už chodí, ten povedal tomu, ten tomu a nazbieralo sa chlapcov a dievčat do dvoch mužstiev: PRÍPRAVKA  a MLADŠÍ ŽIACI. Po pár tréningoch si nás všimli aj starší chlapci, ktorí si tiež len tak chodili na ihrisko zakopať a vzniklo 3 mužstvo DORAST. Keďže tréningy som robil popri práci a tri mužstvá je dosť, oslovil som Andreja Kullu, ktorý mi pri tréningoch a s vedením mužstiev pomáha. Taktiež ďakujem pánovi Danovi  Cyprichovi a môjmu otcovi Petrovi Poláčkovi, ktorý ako  predseda TJ Beskyd vás oboznámi s chodom klubu.

Predseda: Tak, ako všetky začiatky, aj naše boli trošku ťažšie. Museli sme znova založiť agendu občianskeho združenia. Tu nám vďačne poskytli pomoc a radu bývalí funkcionári TJ - p. J.Kupka a p.J. Jurišta.  Tak isto sme sa museli popasovať nie s najlepším vybavením, čo sa týka dnešného moderného trénovania. V tomto nám promtne pomohol OÚ, ktorý  nám zakúpil bezpečné hliníkové brány, bez ktorých by sa mládežnícke súťaže nedali hrať.

Ako spomínal tréner, máme tri družstvá a teda toho času zaregistrovaných  47 hráčov. Z tohto počtu boli iba 4 aktívni futbalisti. Po tvrdých tréningoch sme sa prihlásili do ligovej súťaže OFZ Kysúc. Aj keď výsledky nie vždy boli pre nás uspokojujúce, tešilo nás hlavne napredovanie, ktoré bolo zo zápasu na zápas viditeľnejšie, hlavne u najmenších a o to nám ide.

Chcel by som apelovať na všetkých, máme úžasný areál, úžasnú mládež, ktorá nie je až tak stratená ako niektorí hovoria, len ju treba podporiť a dať jej možnosti. A na margo tohto by som chcel upozorniť všetkých , že celý areál je pod kamerovým systémom obce, preto vážme si, čo vybudovali predošlé generácie, za čo im ďakujeme a teraz sami vieme o čom to je. Tak buďme trošku poriadkumilovní, lebo je to nás všetkých.

Ďakujeme všetkým za akúkoľvek formu pomoci a hlavne ďakujeme rodičom detí, ktorí nás podporujú. Taktiež  ďakujeme  p. starostke Mgr. R. Majchrákovej , OÚ a zastupiteľstvu za podporu v týchto ťažkých začiatkoch. Posledné ďakujem patrí  naším fanúšikom za nečakanú obrovskú podporu na tribúne.

 

   BESKYD DO TOHO!

predseda TJ Beskyd Peter Poláček

tréner TJ Beskyd Dominik Poláček

 

Dátum vloženia: 6. 12. 2021 9:00
Dátum poslednej aktualizácie: 24. 5. 2022 9:02
Autor: Obec Obecný úrad

Obec

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

Osadový Turnaj o pohár Starostu obce Svrčinovec - 30.6. 2012 - 10

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
1
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
1
1 2 3 4 5

Anketa

Rozhlasové relácie

rozhlas

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Natur-pack - Chránime životné prostredie

Banner Natur-Pack

Návštevnosť

Návštevnosť:

ONLINE:8
DNES:119
TÝŽDEŇ:1361
CELKOM:1445872

Môžete mať záujem