Menu
Obec Svrčinovec
obecSvrčinovec

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Dňa 25. mája 2018 nadobudla platnosť nová smernica schválená Európskym parlamentom. Jej názov je pre mnohých známy, GDPR – General Data Protection Regulation. Nové nariadenie z Bruselu sa bude výhradne týkať ochrany osobných údajov.


V zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) je prevádzkovateľ povinný sprístupniť dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle určité informácie. 

Základné informácie:

Prevádzkovateľ: Obec Svrčinovec
Adresa: 023 12  Svrčinovec 858, IČO: 00314323

Číslo potvrdenia: 1530/2013

Zodpovedná osoba: BROS Computing, s.r.o. - Miroslav Bros

Adresa: 010 03  Žilina - Zádubnie 169, Slovenská republika

IČO: 36734390

E-mail: brosland@brosland.eu

Telefon: +421 903 606 458

Informačná povinnosť

 

Kontaktné údaje Úradu

Informácie o účele

Právo dotknutej osoby

Právo žiadať informácie

Záver

 

Zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov - link:

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2018/18/20180525

 

 

Zodpovedá: Obec Obecný úrad

Zverejňovanie

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
1
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
1
30
31 1 2 3 4 5 6

Anketa

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Natur-pack - Chránime životné prostredie

natur pack

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Rozhlasové relácie

rozhlas

Návštevnosť

Návštevnosť:

ONLINE: 9
DNES: 422
TÝŽDEŇ: 2069
CELKOM: 1105161

Môžete mať záujem